List of public pages created with Protopage

Start

Plain sticky notes

Välkomna till min hemsida! Mitt namn är Roffe men det är Sofalex Emil Envis i stamtavlan! Jag är en trefärgad valp av rasen Dansk/Svensk Gårdshund. Bor just nu hos min uppfödare men kommer att flytta till Gnesta 7 juni 2007.

Denna sida är skapad för och till mina blivande ägare så får dom om dom vill överta sidan när jag flyttar hem till dom! Det blir mest uppdateringar utav bilder nu men klicka gärna runt och jag hoppas ni får en trevlig stund! Hej alla som vill läsa om den "Dansk/Svenska Vikingen Roffe Sofalex Emil Envis!! Vi, Tina och Bengt i Gnesta har ju fått förmånen att bli Roffes nya föräldrar! :) Och Roffe mår bra, han äter bra, sover bra och mycket, och efter det så far han runt som en riktig viking skall göra, så vi har inte hunnit skriva något på Hemsidan förrän nu... ;) För övrigt så är halsband/koppel Ok, och vi har kollat litet i omgivningen. Varit nere och tittat på folklivet på stationen, nosat litet i en pendeltågsvagn, räknat passerande fjärrtåg, kollat fåglar/människor/bilar/ skolbarn/bussar vid parken i Gnesta C och även lekt med en grannhund. Grannhunden blev snabbt trött, han va ju bara 7 månader... ;) Varma hälsningar från de stolta föräldrarna Tina och Bengt Ps. Roffe sover en liten förmiddagssömn just nu, därför litet tid över... ;) *** 2007-09-15 ****** Ursäkta att vi inte skrivit något om Roffe på en lång tid! Men här kommer några rader! Roffe mår bra, är nu 5 månader och 3 veckor! Och är en riktig snygging!! Misstänker att han brås mycket på pappa Abbe! :) Roffe är på dagis två dagar i veckan, det funkar utmärkt. Han gillar att åka bil, gillar att gå med långlina i skogen, gillar att åka pendeltåg, gillar att jaga katter och går nu en Valpkurs hos Åsa Ahlbom. Åsa säger att Roffe är en glad och okomplicerad valp, och mycket framåt i lekar med jämnåriga, och skulle därför behöva en litet äldre lekkamrat. :) Titta på bilden: "Jag anfaller brorsan Estragon" så har ni Roffe fortfarande i ett nötskal! :)

Photos

2 juni 2007, tjolahopp.

Foto Kennel Sofalex

Snart 6 veckor

Foto Gunilla Johansson.

12 dagar gammal

Foto Kennel Sofalex.

6 1/2 vecka

Foto Kennel Sofalex

6 1/2 vecka

Foto Kennel Sofalex

Jag & Ebba 6 1/2 vecka

Foto Kennel Sofalex

7 veckor

Foto Kennel Sofalex

2 juni 2007

Jag anfaller brorsan Estragon

2 juni 2007

Roffe 10 veckor

Funderar på vad nästa bus skall bli!

4 veckor gammal

Foto Kennel Sofalex.

Min Mamma

Plain sticky notes

Om Min Mamma...

Min mamma heter Sofalex Alexandra Von Artig, men kallas för Ida. Hon bor hos en familj i Motala till vardags. Älskar att bli kliad på magen, äta tuggben och hoppa högt! Mormor kallas för Flamma, morfar för Wille. Mamma födde oss den 8:e april 2007, vi är hennes första kull, och i kullen är vi tre glada killar och en tjej.

Photos

Mamma Ida

Foto Fam Klarin.

Mamma Ida med mig i magen

Foto Gunilla Johansson

Mamma Ida 16 veckor

Foto Kennel Sofalex

Mamma Ida 1 år

Foto Fam Klarin

Mormor Flamma

Foto Kennel Sofalex

Morfar Wille

Foto Kennel Sofalex

Min Pappa

Plain sticky notes

Om Min Pappa...

Min pappa heter Aagerups Abbe men kallas bara för Abbe. Han är en rejäl, levnadsglad och aktiv hanhund som bor med sin människoflock i Motala. Precis som min mamma! Vi är hans första valpar men han fick tre till söner när vi var 6 veckor gamla. Så nu har han 7 barn. Farfar heter Backarnas Puff och farmor heter Ekeröds Busan. Pappa har en underbar hemsida som uppdateras så gott som dagligen, den finns under mina länkar och är väl värd ett besök.

Photos

Pappsen

Foto Gunilla Johansson

Pappa firar min (vår) födelse.

Foto Gunilla Johansson

Min Pappa Abbe

Foto Gunilla Johansson

Pappa Abbe

Foto Gunilla Johansson

Mina Kullsyskon

Photos

Ozzy

Sofalex Erik Den Förste sko bo i Uppsala. Foto Gunilla Johansson

Silas

Sofalex Estragon ska bo i Katrineholm. Foto Gunilla Johansson

Ebba

Sofalex Elskade Ebba ska bo hos fodervärd i Västerås. Foto Gunilla Johansson

Länkar

Bookmarks

Gårdshunds Länkar

Gästbok

Bookmarks

Gästbok

This tab is shared

Plain sticky notes

Sharing your tabs

Once you have registered your Protopage, you will be able to share your tabs either publicly or with specific people. You can assign passwords so that only certain people can view or modify different parts of your Protopage.